Inici » Notícies » General

L’Ajuntament procedirà a electrificar el pou de Benimallunt

3 de Gener de 2019 No hi ha comentaris
El pou de Benimallunt

El pou de Benimallunt

L’Ajuntament de Benissa després d’un complex procés de negociació i contractació per a portar endavant la iniciativa d’electrificar el pou de Benimallunt, va signar la setmana passada el contracte per a donar llum verda al projecte.

Actualment l’acord aconseguit permetrà l’electrificació del pou i amb això l’aportació de nous recursos hídrics que milloraran el subministrament d’aigua a tot el terme municipal. Això suposarà millorar considerablement la qualitat i quantitat del servei prestat al municipi.

No obstant això, després d’aconseguir l’acord, des de l’Ajuntament s’insisteix en la necessitat de continuar mantenint polítiques d’estalvi i reducció del consum d’un recurs limitat. Xavi Tro, regidor del Cicle Hídric, recalca en què “Tot i que es millora el servei, des de l’Ajuntament seguim amb la nostra campanya continuada de consum responsable i conscient, sempre sabedors que l’aigua és un bé escàs i limitat i recordant que vivim en una zona amb recursos hídrics escassos i amb llargs episodis de sequera”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/