Inici » Notícies » General

L’Ajuntament i l’IES Josep Iborra promocionen l’activitat cultural dels joves de Benissa

4 de novembre de 2017 No hi ha comentaris
Alumnes de l'IES Josep Iborra visiten l'exposició "S.O.S.tenible"

Alumnes de l’IES Josep Iborra visiten l’exposició “S.O.S.tenible”

Gràcies a la col·laboració entre l’IES Josep Iborra i la Regidoria de Cultura i educació de l’Ajuntament de Benissa, diferents grups d’ESO han visitat recentment el Taller d’Ivars per a conèixer l’exposició “S.O.S.tenible” acompanyats per l’artista, Fernando Pagador Otero. Aquesta interessant proposta cultural es pot visitar encara, fins el diumenge 5 de novembre en horari de 18.00 a 20.30 h.

L’activitat ha permès als joves de Benissa conèixer de prop l’obra d’un artista diferent, que ofereix una visió reivindicativa de l’art i que mostra en la seua obra com les deixalles i el fem també poden ser art si es treballen amb bon gust i un cert toc de conscienciació. En aquesta exposició visitada pels alumnes, Pagador Otero fa una crida pel respecte al medi ambient amb una mostra artística eclèctica i que no deixarà indiferent a l’eventual visitant. Aquest artista convida a persones de totes les edats a conèixer S.O.S.tenible, la seua particular visió per a trencar amb l’immobilisme de la societat davant l’amenaça de la destrucció de l’entorn natural per part del propi ésser humà.

S.O.S.tenible consta de setanta-cinc peces dividides en sis sèries més cinc instal·lacions. “Museu de l’Arbre”, “Històries de la Mar”, “Animalari”, “Poemes visuals”, “Encriptat” i “Societat Anònima” donen títol a aquestes sèries. “Molt Fràgil I”, “Batec”, “Molt Fràgil II”, “Paisatge” i “Laberint”. Les visita realitzades pels centres educatius del municipi permeten als joves una aproximació al món de l’art i en aquest cas, a més, ofereixen la possibilitat de conèixer les experiències i inquietuds dels artistes després de la seua fase creativa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/