Inici » Notícies » General

L’Ajuntament i Correus ofereixen un nou servei de recollida de paqueteria en edificis públics

21 de febrer de 2018 No hi ha comentaris
Terminal a la piscina coberta

Terminal a la piscina coberta

L’Ajuntament de Benissa i Correus han signat un acord pel qual l’Ajuntament ha obert tres punts en instal·lacions municipals perquè la gent del poble puga rebre paquets postals, oferint una solució al problema generat quan s’espera rebre a casa alguna compra online o paquet d’alguna persona coneguda i no es pot rebre en el domicili en horari laboral, en no poder estar en casa per motius de faena, estudis o altres circumstàncies.

El servei també permet realitzar enviaments, al mateix cost que el servei habitual de Correus, mentre que la recepció de paqueteria és gratuïta. Simplement cal inscriure’s a l’adreça https://online.citypaq.es/pages/registro.xhtml.

Els tres punts triats i habilitats per l’ajuntament són el Palau d’Esports Sant Pere, la Piscina Municipal i Creama – Escola de Música. Cal destacar que el servei inclou l’adaptació de terminals de paqueteria ecommerce.

Terminal de Correus al Palau Sant Pere de Benissa

Terminal de Correus al Palau Sant Pere de Benissa

D’aquesta manera, l’Ajuntament fa un pas més adaptant serveis i instal·lacions públiques per a donar resposta a una nova necessitat que dia a dia va calant en els hàbits de la societat i que fins al moment generava nombroses incomoditats i un treball addicional per part dels responsables de Correus.

En paraules de Belén Ivars, Regidora de Noves Tecnologies, “amb aquest nou servei oferim una resposta a noves necessitats i noves demandes de les persones. A més, s’han instal·lat els terminals en els edificis que més ample tenen l’horari, per tal de fer-ho senzill, i en distints llocs del poble, tant al sud com al nord, facilitant una millor cobertura i de forma ràpida”.

Tota la informació sobre el funcionament dels espais habilitats i el procediment d’inscripció necessari es troba a la disposició dels usuaris en http://www.citypaq.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/