Inici » Notícies » General

L’Ajuntament distribueix tríptics en quatre idiomes per a intensificar la lluita contra el mosquit tigre

11 d'agost de 2017 No hi ha comentaris
Mosquit tigre

Mosquit tigre

L’Ajuntament de Benissa ha editat 4.000 exemplars d’un fullet amb recomanacions per a lluitar contra la proliferació del mosquit tigre al nostre terme municipal.

Els fullets s’han realitzat en quatre idiomes (Castellà, Valencià, Anglès i Alemany) i inclouen recomanacions bàsiques per a evitar la proliferació d’aquest insecte i les seues molestes picades en aquesta època de l’any.

Els fullets s’han distribuït en zones de màxima afluència i estaran també disponibles als espais municipals del centre urbà i la zona costanera.

Concretament, la Regidoria de Sanitat ha dut a terme una intensa campanya de neteja d’embornals, en tasques en les quals també col·labora Benissa Impuls. A més, s’ha tingut en compte incloure la informació en llocs concrets com l’hort urbà i el cementeri, en aquest cas amb informació de la Generalitat Valenciana.

Cal assenyalar que per a pal·liar la proliferació d’aquest insecte la col·laboració ciutadana és fonamental, ja que en molts casos la reproducció del mosquit està associada a l’existència de focus d’humitat que poden ser evitats pel veïnat a les seues cases.

Fullet sobre el mosquit tigre

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/