Inici » Notícies » General

L’Ajuntament de Benissa suspén l’activitat presencial excepte el serveis essencials, a més del mercat dels dissabtes i la zona blava, i tanca els parcs

16 de març de 2020 No hi ha comentaris
L'Ajuntament de Benissa

L’Ajuntament de Benissa

L’Ajuntament de Benissa, vista l’alerta sanitària pel coronavirus COVID-19, ha prés noves mesures a les ja existents que consisteixen en suspendre tota la seua activitat presencial excepte en els serveis considerats com a essencials. Així les coses, el personal de l’entitat romandrà a casa durant un període mínim de quinze díes naturals. El personal haurà d’estar localitzable durant la seua jornada de treball i aquells que puguen teletreballar hauran de continuar fent-ho des dels seus domicilis sota la direcció dels seus respectius serveis.

Els serveis que es consideren essencials, i que s’hauran de continuar oferint de forma presencial són els següents: Policia Local, OAC (només via telefònica o telemàtica), Ajuda a Domicili, Brigada d’Obres i Serveis, Electricistes, Cementeri (només en cas de soterraments) i Servei de Recollida de Residus, Neteja Viària i d’Edificis.

Aíxi mateix, queden suspeses totes les reunions dels òrgans de govern de l’Ajuntament. Es tanquen els parcs i jardins públics prohibint l’accés a qualsevol usuari, havent-se de precintar per part de la policia local, i queda també suspés el mercat dels dissabtes i la zona blava del centre urbà.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/