Inici » Notícies » General

L’Ajuntament de Benissa s’uneix al pla de punt de trobada familiar del País Valencià

18 de setembre de 2012 No hi ha comentaris
Raquel Soliveres signa el conveni del punt de trobada familiar

Raquel Soliveres signa el conveni del punt de trobada familiar

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa, Raquel Soliveres, es va desplaçar ahir al Palau de la Calahorra d’Elx per a signar un conveni de col·laboració amb la presidenta de la Diputació d’Alacant, Luisa Pastor i el Conseller de Justícia i Benestar Social, Jorge Cabré, relatiu al Punt de Trobada Familiar del País Valencià.

El punt de trobada familiar és un servei especialitzat en el qual es proporciona atenció professional per a facilitar que els menors puguen mantindre relació amb els seus familiars durant els processos i situacions de separació, divorci i altres supòsits fins que desapareguen les circumstàncies que motiven la necessitat d’aquest recurs.

Amb la signatura d’aquest protocol, es reforça el paper mediador de les administracions, especialment les locals, i les situa a peu de carrer i pròximes als problemes que es presenten en algunes famílies.

Raquel Soliveres, ha declarat que aquest és un servei molt important que ajudarà a moltes famílies que estiguen en tràmits de separació o divorci perquè els xiquets, que són els més perjudicats, estiguen en el millor ambient possible. En paraules de la regidora, “Benissa és l’únic municipi de la zona que ofereix aquest servei i que, a més, compta amb personal qualificat per al desenvolupament d’aquest servei i està preparat per dur-ho a terme”.

Cal recordar que a Benissa el punt de trobada familiar es troba situat al carrer Bilbao, núm. 6. El servei roman obert els dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 20.00, dissabtes de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 i els diumenges de 17.00 a 21.00. També poden posar-se en contacte mitjançant el correu electrònic benissa_pef@gva.es o el telèfon 96 573 04 42.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/