Inici » Notícies » General

L’Ajuntament de Benissa rep 30.000 euros de la Diputació per a reparar la teulada de l’església

20 de setembre de 2016 Un comentari
Bastida de les obres de reparació de la teulada de l'Església de la Puríssima Xiqueta de Benissa

Bastida de les obres de reparació

L’Ajuntament de Benissa ha rebut una subvenció de 30.000 euros per part de la Diputació Provincial d’Alacant, destinada a les obres de restauració de la coberta de l’Església Parroquial Puríssima Xiqueta.

El projecte té un pressupost de 36.000 euros i el percentatge de la subvenció cobreix el 86, 67% i la subvenció s’emmarca en les que concedeix l’entitat provincial des de l’àrea de Cultura.

Les obres, que ja estan començant a executar-se, repararan la coberta del temple parroquial, que pateix filtracions d’aigua de pluja a la nau central.

Coneguda com la Catedral de la Marina, l’Església Parroquial de Benissa és un edifique d’estil neogòtic construït a principis del segle XX, sent inaugurat l’any 1.929 a pesar que una de les seues torres campanar no havia sigut finalitzada. En les dècades dels anys 1960-1970 conclouen les obres pendents i l’any 2002 es realitzen treballs de pintura de tot l’interior, una de les intervencions més importants en els últims anys.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Un comentari»

  • Miquel ha dit:

    Sóc l’únic que pense que si l’esglesia no és propietat del poble de Benissa, qualsevol reparació deurien pagar-se-la els seus propietaris? (o l’únic que ho manifesta?)
    La polèmica respecte a la titularitat de l’edifici ja es va comentar per aci temps enrere però a ningú va semblar interessant respondre. O és un misteri, o no es vol descobrir la veritat. S’accepten apostes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/