Inici » Notícies » General

L’Ajuntament de Benissa incorpora 21 persones gràcies a l’ajuda del SERVEF

8 d'agost de 2018 No hi ha comentaris
Les noves persones contractades

Les noves persones contractades

L’Ajuntament de Benissa ha incorporat aquesta setmana les 21 persones que treballen des d’aquest moment en diferents departaments del consistori. Aquest reforç en l’equip humà de la institució ha sigut possible gràcies al Programa de subvencions destinat a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals (EMCUJU) i al Programa de subvencions per a la contractació de persones joves per entitats locals (EMPUJU). Aquestes ajudes estan dirigides a joves majors 16 anys i menors de 30, i a Benissa suposen la contractació de 21 persones durant 12 mesos i amb jornada completa.

Concretament, a Benissa s’han incorporat joves per a realitzar tasques administratives en diferents departaments municipals i a nivell tècnic en els departaments d’Urbanisme i Medi ambient, Comunicació, Igualtat, Participació, OAC, Recursos Humans, Residents Estrangers, Arxiu Històric, Turisme, així com personal per a Obres i Serveis Públics, consergeria i per a la realització de tasques administratives a nivell auxiliar en l’àrea de la Biblioteca.

En els últims mesos el consistori ja ha comptat amb 6 persones dins del mateix programa, i en aquesta ocasió s’ha aconseguit un total de 21 joves menors de 30 anys. L’Ajuntament de Benissa continua treballant per a adherir-se a futurs programes de foment de treball per a persones de qualsevol edat que estan en l’atur. A més, el consistori oferirà per segon any consecutiu el Pla d’Ocupació Local, que l’any passat va contractar 6 persones.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/