Inici » Notícies » General

L’Ajuntament de Benissa habilita la Cala de la Llobella com a zona de bany per a gossos

9 d'agost de 2018 No hi ha comentaris
La Cala de La Llobella

La Cala de La Llobella

Benissa habilita una de les seues cales, en concret la cala de La Llobella, com a zona de bany i esbarjo per als gossos. L’acord es va aprovar per unanimitat per la Junta de Govern el passat mes de juny, en resposta a una demanda històrica de les persones usuàries amb mascotes que tenien la necessitat d’accedir a un espai de platja amb els seus animals.

D’aquesta manera l’Ajuntament de Benissa, igual que altres poblacions costaneres, ha elaborat una ordenança d’ús de la cala per a aquelles persones que estiguen interessades a gaudir d’aquest servei. Aquest document presenta drets i obligacions que la persona propietària de l’animal haurà de complir, subjecta a les condicions de seguretat, higièniques, sanitàries i de convivència ciutadana.

Entre altres normes de conducta destaca que la persona propietària caldrà que siga respectuosa amb els animals i dur-los nugats; si el gos pertany a una raça potencialment perillosa, haurà de dur boç obligatòriament. A més, l’animal disposarà de passaport veterinari i targeta d’identificació en regla que portarà la persona propietària. També és important remarcar que, igual que en la resta del terme, és d’obligació arreplegar els excrements de les mascotes i dipositar-los a les papereres. Totes aquestes normes queden arreplegades en cartells ubicats en la mateixa cala i que la persona usuària podrà consultar.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/