Inici » Notícies » General

L’Ajuntament de Benissa contracta 10 persones aturades amb el Pla d’Ocupació Conjunta

26 de desembre de 2014 No hi ha comentaris
Ajuntament de Benissa

Ajuntament de Benissa

Un total de 29.747 euros és la quantitat que es destinarà al 2n pla d’ocupació conjunta entre la Generalitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Benissa.

A finals de 2013 es va posar en marxa el primer pla d’ocupació conjunta de les administracions públiques per a fomentar l’ocupació al País Valencià. El 30 de setembre es va publicar l Butlletí Oficial de la Província el nou pla d’ocupació conjunta per 2014, amb diferències substancials respecte al primer, i l’objectiu del qual és promoure la contractació de persones aturades per part dels ajuntaments per a l’execució d’obres o serveis d’interès general i social.

El programa està cofinançat a parts iguals per la Generalitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Benissa, la qual cosa suposa que cada administració aporta 9.916 euros per a la contractació de persones aturades.

Els treballadors van iniciar la seua tasca el 18 de desembre i la seua contractació s’ha realitzat amb una durada de dos mesos i amb una jornada de 30 hores setmanals. En total han sigut beneficiats 10 aturats del municipi, 7 han estat contractats per realitzar tasques de peó forestal i 3 per a l’activitat de conserge d’edificis.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/