Inici » Notícies » General

L’Ajuntament de Benissa exigeix la dimissió del Delegat de Govern per les agressions feixistes del 9 d’Octubre amb l’abstenció del PP i Isidor Mollà

11 d'octubre de 2017 No hi ha comentaris
Agressió feixista a València

Agressió feixista a València

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Benissa va aprovar ahir pel matí la proposta del grup Compromís per Benissa de dimissió del Delegat de Govern per les agressions feixistes causades per grups d’extrema dreta als manifestants a la marxa convocada a València amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre. La proposta consisteix a sumar-se a la petició de la sol·licitud de dimissió immediata del Delegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, per no garantir la seguretat i el dret de manifestació de les persones que van acudir a la marxa, entre les quals es trobaven benissers i benisseres, alguns militants del col·lectiu benisser de Compromís i joves estudiants universitaris.

La proposta es va aprovar amb els vots favorables dels partits del govern i l’abstenció de Partit Popular i el regidor no adscrit, Isidor Mollà.

Des de Compromís desitgen una prompta recuperació a les persones que van patir agressions i que el pes de la llei caiga contra els que utilitzen la violència en compte de la paraula.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/