Inici » Notícies » General

L’Ajuntament de Benissa avança en la reorganització dels procediments administratius

7 de Maig de 2017 No hi ha comentaris
Ajuntament de Benissa

Ajuntament de Benissa

La participació en projectes europeus (Eurodisea), la reorganització de les estructures funcionals de l’Ajuntament i de l’empresa pública Benissa Impuls o els nous processos oberts d’accés a les licitacions són tres mostres del nou model de gestió administrativa que l’equip de govern de Benissa es troba implantant en els primers mesos del canvi en la corporació, després de la renúncia de Juan Bautista Rosselló com a alcalde.

Fruit de l’anàlisi de l’estructura i les maneres de funcionament municipals, s’està treballant en una profunda reorganització de sistemes de treball i estructures establides durant anys. Detectant-se, en aquest temps, errors de funcionament com a conseqüència de l’aplicació de sistemes obsolets de treball, i també en la necessitat d’incorporar més recursos humans.

El citat estudi de reorganització denota clarament la ineficiència d’un esquema de treball que es reproduïa en nombrosos departaments municipals i que deixava els procediments baix el risc d’errades humanes difícilment evitables en molts casos, donada l’acumulació de tasques.

Per a l’equip de govern de Benissa, “el treball que s’està realitzant en aquests mesos, en col·laboració amb l’equip de tècnics i tècniques i en general de l’equip humà municipal, ha de permetre en pocs mesos que aconseguim uns nivells d’eficiència en el servei molt més adequats i concordes amb les necessitats que demanda el nostre municipi i la nostra ciutadania”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/