Inici » Notícies » General

L’Ajuntament crea “Benissa amb tu”, un nou canal d’informació municipal per WhatsApp

6 de gener de 2018 No hi ha comentaris
Canal de whatsapp "Benissa amb tu"

Canal de whatsapp “Benissa amb tu”

Aquest canal, al qual ja poden subscriure’s tots els veïns i veïnes del municipi, i totes aquelles persones que vulguen conéixer moltes de les coses que passen a Benissa, traslladarà en temps real informació d’interés de caràcter municipal aportant, a més, informació de servei públic.

La iniciativa s’uneix a les accions de comunicació relacionades amb la renovació de la web i el canvi d’identitat corporativa, i suposen una aposta ferma del consistori per a millorar la comunicació amb la ciutadania i la transparència en la gestió municipal, element base d’aquesta legislatura amb el qual comencen a generar-se noves formes de govern i d’entendre la política.

El canal d’informació via WhatsApp anomenat “Benissa amb tu” ja ha començat a llançar informació en castellà i valencià, estant previst valorar que en un temps genere també continguts en altres idiomes, donat el perfil de població del municipi.

A fi d’aconseguir la penetració més gran possible en la societat benissera, al canal prevaldran els continguts breus i la imatge com a ferramentes de comunicació eficaces a l’hora de traslladar la informació.

Totes aquelles persones interessades a donar-se d’alta, poden fer-ho ja al número 674204430, guardant aquest número com a contacte al móvil y enviant seguidament un missatge de WhatsApp on s’indique el nom, cognom i la paraula ‘alta’.

Pròximament l’Ajuntament presentarà noves propostes per a comunicar a les veïnes i veïns mitjançant les xarxes socials e Internet.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/