Inici » Notícies » General

L’Ajuntament convoca els veïns a la manifestació per la variant del 5 de juny

25 de maig de 2010 No hi ha comentaris

L’ajuntament de Benissa convoca tots els veïns i veïnes de Benissa i dels municipis limítrofs, a la manifestació que tindrà lloc el dissabte 5 de juny a les 18 hores, en la qual s’exigirà la represa de les obres de la variant a la N-332, la paralització de la qual va tindre lloc fa un any.

Està previst que la manifestació isca des de la plaça del Portal i que seguisca el següent recorregut: carrer València, Carrer Pare Andrés, plaça Jaume I, carrer Fra Maseo Company i plaça del Rector Salvador Fuster. En aquesta última plaça, se situarà una pancarta amb un comptador diari del nombre de dies que transcorren des de la manifestació fins l’inici efectiu de les obres, amb el compromís de realitzar concentracions en aquest mateix lloc si aquesta xifra arriba a cent. El lema de la pancarta serà “DEMANEM LA VARIANT JA, SENSE MÉS DEMORES”, al Ministeri de Foment del Govern d’Espanya.

Cal recordar que les obres de la variant es van paralitzar ara fa un any, provocant greus perjudicis a causa de despreniments i solsides, provocant riscos i molèsties als veïns del municipi. Després d’algunes reunions amb el Ministeri de Foment i reiterades interpel·lacions i manifestacions públiques sobre el problema de la paralització de les obres, que no han obtingut la respostes esperada, tots els grups polítics han decidit mobilitzar-se.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/