Inici » Notícies » General

L’Agrupació Filatèlica organitza el concurs “La província d’Alacant en la història postal”

14 de desembre de 2008 No hi ha comentaris

L’Agrupació Filatèlica-Numismàtica de Benissa ha organitzat el I Concurs Filatèlic “La província d’Alacant en la Història Postal”, concurs enfocat a la recuperació de peces i documents postals relacionats amb Alacant i la seua província, presentats al concurs en format digital.

El jurat triarà les millors peces en funció de les seues característiques i la categoria a la qual concorre el document presentat, sota les bases que s’han elaborat.

Segons es desprén d’aquestes bases, hi haurà tres apartats als quals es podran presentar els participants: Història postal de la província d’Alacant, Història Postal de la Comarca de la Marina Alta, i fotos o imatges o documents postals relacionats amb la història del Correu a la Província d’Alacant, en qualsevol data de la seua història.

Les peces s’hauran d’enviar per correu electrònic amb una resolució mínima de 300 ppp a l’adreça electrònica ivarscalp[arrova]telefonica[punt]net, abans del 20 de març. Es podrà participar amb un màxim d’1 peça per participant i grup, amb un full d’inscripció que haurà d’explicar en què consisteix.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/