Inici » Notícies » General

L’Agrupació Filatèlica organitza diferents activitats per a aquest estiu

27 de juliol de 2012 No hi ha comentaris
Segell (foto del flickr de "Jeff Tabaco")

Segell (foto del flickr de “Jeff Tabaco”)

L’Agrupació Filatèlica i Numismàtica ha preparat unes activitats per a aquest estiu en les quals podran gaudir tant els xiquets i joves com els adults.

El diumenge 5 d’agost tindrà lloc el tradicional mercat mensual de col·leccionisme de 10.00 a 12.30 del matí. En el mercat, qui ho desitge podrà intercanviar segells i material filatèlic.

Per al diumenge dia 15 d’agost, dia festiu, es prepararà un mercat especial d’estiu de filatèlia i col·leccionisme, al qual acudiran filatelistes i col·leccionistes de tota la província i comptarà amb una gran oferta de material de tot tipus i condició, que comerciants de la Llotja de València i de la Plaça de l’Ajuntament d’Alacant, entre d’altres, porten a Benissa. Eixe mateix dia hi haurà un dinar de germanor a preu econòmic i una subhasta en la qual podran participar les persones que ho desitgen.

Finalment, el dia 2 de setembre està previst el lliurament de diplomes del taller de filatèlia i la celebració del mercat mensual de filatèlia, corresponent al mes de setembre.

Cal recordar també, que tots els dilluns entre les 18.00 i les 20.00 se celebra el taller de filatèlia per a xiquets i després el curs per a adults de 20.00 a 21.00 que, en moltes ocasions, acaba amb un animat col·loqui d’intercanvi de segells i material de col·leccionisme.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/