Inici » Notícies » General

L’AFIC-CREAMA de Benissa organitza una jornada informativa dirigida a l’empresa familiar

22 de maig de 2012 No hi ha comentaris
Invitació de la jornada dirigida a l'empresa familiar

Invitació de la jornada dirigida a l'empresa familiar

L’Associació de l’Empresa Familiar d’Alacant i la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benissa, mitjançant l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) i CREAMA, ha organitzat aquesta jornada dirigida als empresaris locals i de la comarca de la Marina Alta. L’objectiu és plantejar les característiques de la funció empresarial davant un entorn competitiu per a mostrar la conveniència de modificar el “model de negoci” d’una empresa, analitzant les potencials direccions que podrien prendre’s per transformar estratègicament aquest “model de negoci” actual mitjançant casos d’empreses d’èxit. Aquesta sessió formativa es farà el dimarts 29 de maig en la Seu Universitària de Benissa a les 20.00.

Aquesta jornada empresarial porta per títol “Com s’estan reinventant les empreses familiars” i estarà a càrrec de José Maria Gómez Gras, Catedràtic d’Organització d’empreses de la Universitat Miguel Hernández i que ha sigut Vicerector d’empresa i Assumptes Econòmics durant més de 14 anys.

Xavi Estupinà, Regidor de Promoció Econòmica, fa una crida als empresaris de Benissa i de la comarca perquè participen en aquesta trobada empresarial per a intercanviar experiències en un ambient distès. Els interessats han de confirmar la seua assistència mitjançant el telèfon 96 573 21 00 de l’ADL de Creama-Benissa o pel correu electrònic jribes@creama.org.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/