Inici » Notícies » General

La XXIII Exfilnum estarà dedicada al IV Centenari de la Fundació del Convent Franciscà

18 d'octubre de 2011 No hi ha comentaris
Jorge Ivars, regidor de Joventut i Marcos Torres, de l'Agrupació Filatèlica, presenten l'Exfilnum 2011

Jorge Ivars i Marcos Torres presenten l'Exfilnum

L’Agrupació Filatèlica i Numismàtica ha preparat un complet programa d’activitats per a celebrar la XXIIIa Exfilnum, una exposició filatèlica que cada any organitzen els seus associats i que enguany estarà dedicada al IV Centenari de la Fundació del Convent Franciscà a Benissa. Des del 28 d’octubre al 6 de novembre, els afeccionats al segell podran gaudir de tallers, mercats, subhastes, xerrades i tertúlies, tot això relacionat amb la temàtica postal.

En aquesta ocasió les col·leccions tindran una temàtica religiosa i s’exposaran al Claustre del Convent. Hi haurà col·leccions de segells sobre Jesucrist, sobre Verges, una col·lecció de targetes postals també sobre imatges religioses de les diferents “Puríssimes”, col·leccions sobre pintures famoses i sobre dècims de loteria. A més, hi haurà lloc per a mostrar, com tots els anys, les col·leccions dels joves filatèlics de Benissa i els treballs realitzats als tallers filatèlics que es realitzen al llarg de l’any.

La inauguració tindrà lloc el mateix dia 28 d’octubre a les 20.45 al Convent Franciscà, on es presentarà el mata-segells d’honor i documents postals, entre altres materials filatèlics. Destaquen enguany dos segells que s’han realitzat mitjançant la modalitat filatèlica anomenada “El teu segell”, en la qual apareixerà la façana del Convent en un dels segells i la figura de Fra Humilde Soria en l’altre.

El dissabte 29 d’octubre tindrà lloc un taller de filatèlia per a xiquets a les 17.00 i una conferència a les 20.30 a càrrec del Guardià del Convent, Jordi Escrivà. El diumenge 30 hi haurà mercat a partir de les 10.00 i una visita al Museu del Convent a partir de les 11.30.

Destaquen les activitats del diumenge 6 de novembre ja que a les 10 del matí començarà el mercat filatèlic, a les 13.00 es lliuraran els diplomes i a continuació se celebrarà un dinar. Ja per la vesprada, a partir de les 19.00 es farà la cloenda de l’exposició. Els alumnes també tindran l’ocasió de visitar l’exposició durant els dies 31 d’octubre i 2,3 i 4 de novembre.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/