Inici » Notícies » General

La Xarxa de Dones de la Marina Alta organitza a Xàbia la IV Jornada per la Igualtat

29 de gener de 2019 No hi ha comentaris
Cartell de la jornada

Cartell de la jornada

El dissabte 9 de febrer, a les 9.30h a la Casa de Cultura de Xàbia (pl. De Baix), tindrà inici la IV Jornada per la Igualtat que, amb caràcter bianual, organitzen la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Xàbia i la Xarxa de Dones de la Marina.

Amb el lema “Feminisme: d’on venim, on anem” es parlarà, analitzarà i reflexionarà sobre el present i el futur del feminisme: què ha suposat la lluita per la igualtat?, en quin punt estem?, quines millores legals són imprescindibles?, quins són els plantejaments de treball futur?

L’acte comptarà amb dues ponents especialistes en feminisme: Asunción Ventura, Professora de Dret Constitucional, i Concha Gisbert, Professora del Màster de Gènere i Polítiques d’Igualtat. No hi haurà punt final, hi haurà punts “clownclusius” de la jornada, a càrrec de les pallasses “La Mar Salà”.

L’entrada és lliure, no cal inscriure’s, però per motius d’organització s’agraeix confirmar l’assistència enviant un correu a xarxadones@gmail.com o contactant amb alguna de les dones membres de la Xarxa.

Programa:
9.30h Acte d’obertura
10h Ponència “La reforma Constitucional de d’una perspectiva de gènere”, impartida per Asunción Ventura, Professora de Dret Constitucional.
11.40h Pausa-café
12h Ponència “Present i futur del feminisme”, impartida per Concha Gisbert, Professora del Màster de Gènere i Polítiques d’Igualtat.
13.30h “Clownclusions de la jornada”, a càrrec de les pallasses “La Mar Salà”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/