Inici » Notícies » General

La Xarxa de Dones de la Marina Alta celebra el Dia Internacional de la Dona

26 de febrer de 2015 No hi ha comentaris
Logo de la Xarxa de Dones de la Marina Alta

Logo de la Xarxa de Dones de la Marina Alta

La Xarxa de Dones de la Marina Alta ha organitzat tot un seguit d’actes per a commemorar el 8 de Març, Dia Internacional de la Dona.

La celebració, que tindrà lloc aquest dissabte 28 de febrer, consta del següent programa:

  • 19.30h Concentració i lectura del manifest a la Glorieta de Dénia. Esperem la participació de les dones i els homes que defensen la igualtat, els drets socials i la llibertat.
  • 21.00h  XIV Sopar de Dones i lliurament de Premis 8 de Març de la Xarxa de Dones de la Marina Alta, al restaurant Los Arcos de Pedreguer.

Els Premis 8 de Març 2015 s’atorgaran a:

-La Tertulia Feminista les Comadres, i a Las Mujeres por la Igualdad de Barredos

Per la defensa durant dècades dels drets de la dona, i per la  iniciativa conjunta d’organitzar El Tren de la Llibertat, que va reunir a Madrid, l’1 de febrer del 2014, a centenars de milers de persones contra la proposta del govern de reformar la llei d’interrupció voluntària de l’embaràs.

El Tren de la Llibertat no sols ha aconseguit la retirada de la proposta de reforma de llei del ja exministre Gallardón, sinó que a més ha creat un nou llaç d’unió entre les dones del món i ha donat una lliçó de civisme i compromís als dirigents polítics que pretenen coartar la capacitat de les dones per a decidir sobre el més íntim i personal que tenim, el nostre cos. La claredat de les reivindicacions d’estes dos associacions asturianes és un fidel exemple de la forma de treballar per la igualtat i els drets de la dona.

-Pepa Espada, artista Plàstica,Pel seu projecte artístic i les seues obres al voltant de la dona maltractada que creen mitjançant l’art un camí actiu d’educació, sensibilització i denúncia contra la violència de gènere.

El preu del sopar és de 25€ i es pot reservar al correu electrònic correuxarxadones@gmail.com o als  següents telèfons: Pedreguer  629888769, Xàbia 651677324, Pego 648011562, Benissa 674340595

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/