Inici » Notícies » General

La Unitat Didàctica de “Les Estisoradores” es presenta a la Seu Universitària i ja es podrà fer servir al curs 2018/19

28 de juliol de 2018 No hi ha comentaris
Presentació de la unitat didàctica de les estisoradores

Presentació de la unitat didàctica de les estisoradores

El Curs de “Coeducació: Canvis socials i identitat de Gènere en l’aula” impartit recentment en la Seu Universitària de la UA a Benissa introdueix ja la unitat didàctica protagonitzada per les Estisoradores de Benissa. Aquest curs ha suposat la presentació pública del contingut de la Unitat Didàctica de “Les Estisoradores” i la previsió contempla que al pròxim curs 2018/19 ja puga entrar en funcionament, aplicable a matèries com Història, Economia, Plàstica, Música, Matemàtiques, Llengua Valenciana, Llengua Castellana, Anglés, Educació Física i altres. La Unitat abasta des d’Infantil com per a persones adultes i va recolzada per material didàctic com el curt, panells o fotografies de l’època.

Amb més de 80 matrícules i dirigit a cos docent, el curs va tindre una bona acollida i per part del Centre de Formació, Innovació i Recursos per al professorat (CEFIRE) i altres personalitats de referència en Igualtat van valorar “positivament” la tasca en equip de les Coordinadores d’Igualtat i Convivència (CIC) de cada centre educatiu a Benissa (IES Josep Iborra, Escola de Persones Adultes i CEIPs Manuel Bru i Pare Melchor), juntament amb la regidoria d’Igualtat. D’aquesta manera, han dut endavant la Unitat Didàctica Ana Osa, Àngels Sifre, Eva Domènech, Araceli Buigues i la regidora Belén Ivars, juntament amb equip docent dels esmentats centres educatius i amb les il·lustracions d’Imma Lorente.

En paraules de Belén Ivars, responsable d’Igualtat a l’Ajuntament de Benissa, “amb aquesta Unitat Didàctica s’aconsegueix lligar les arrels i el passat amb mètodes actuals com la coeducació, aconseguint al mateix temps la visibilització, el reconeixement de les dones i la recuperació de patrimoni històric de Benissa”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/