Inici » Notícies » General

La Subdelegada de Govern acudirà a una Junta General sobre la coordinació entre les forces de seguretat i els enverinaments canins

27 de novembre de 2018 No hi ha comentaris
Foto d'arxiu d'una reunió de treball entre la Subdelegada de Govern, el batle i la regidora d'Igualtat

Foto d’arxiu d’una reunió de treball entre la Subdelegada de Govern, el batle i la regidora d’Igualtat

El dimarts 4 de desembre és el dia acordat per a realitzar una Junta General de Seguretat i una Mesa de Coordinació de protocol sobre la Violència de Gènere a Benissa. A les 10.00h del matí s’iniciarà la Junta, presidida per Abel Cardona, batle de Benissa, i María Araceli Poblador, Subdelegada de Govern a la Província d’Alacant, en què l’ordre del dia versarà sobre la coordinació de les diferents forces de seguretat de l’Estat, així com del balanç de gestió en els casos d’enverinament caní esdevinguts els anys 2017 i 2018.

En la Junta també hi haurà participació de l’Agència Valenciana de Seguretat, la Guàrdia Civil local i provincial, Policia Local i Protecció Civil, a més de l’assistència de la persona portaveu de cada grup polític de la corporació.

En el cas de la Mesa de Coordinació de protocol sobre la violència de Gènere, es tractarà la reactivació del protocol signat el 2014. L’objectiu del protocol és oferir una resposta tan immediata com siga possible per a fer front a possibles casos de violència de gènere, sempre de manera coordinada. En aquesta trobada participarà la pròpia Subdelegada, la Policia Local, l’Àrea d’Igualtat, Serveis Socials, Guàrdia Civil, el Centre de Dóna de Dénia, l’Oficina d’Assistència a les Víctimes del Delicte, Serveis Sanitaris Comarcals, el Centre de Salut de Benissa, el Servei d’Assistència Jurídica local i una representació del Jutjat de Dénia.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/