Inici » Notícies » General

La solució per a promocionar Benissa amb motiu del pas de La Vuelta: Un lipdub

22 de Juliol de 2016 No hi ha comentaris
Cartell del lipdub a Benissa

Cartell del lipdub

El pròxim divendres 9 de setembre, la Vuelta a Espanya tornarà a recórrer les carreteres de la comarca amb una contrarellotge individual entre Xàbia i Calp que passarà també per la zona costanera de Benissa.

En els últims mesos, els partits de l’oposició a l’Ajuntament de Benissa han estat demanant realitzar amb aquest motiu un acció promocional a nivell turístic que permetera donar-li visibilitat al poble aprofitant la seua retransmissió en directe per Televisió Espanyola, de forma semblant a la que va realitzar l’any passat el municipi de Teulada-Moraira i que va tindre un abast de més de 3,5 milions d’espectadors només a Espanya mitjançant una composició amb para-sols.

La resposta ha arribat aquesta setmana des del Departament que dirigeix el batle i regidor de Turisme, Juan Bautista Roselló, i és gravar un lipdub.

Què és un lipdub?

Un lipdub és un tipus de vídeo musical en el qual els voluntaris participants vocalitzen de forma que sincronitzen els llavis amb la lletra d’una cançó, de forma que van succeïnt-se les aportacions dels diferents voluntaris, afegint-se al final la canó original en una mena de playback. En tot cas, el millor és comprovar-ho amb un exemple:

 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/