Inici » Notícies » General

La Seu Universitària i la Regidoria d’Educació recorden que encara està oberta la matrícula dels cursos d’estiu

12 de juny de 2013 No hi ha comentaris
Cartell dels cursos d'estiu 2013

Cartell dels cursos d’estiu 2013

La Seu Universitària i la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benissa recorden que encara està obert el període de matriculació dels cursos d’estiu que ofereix la Universitat d’Alacant a la Seu Universitària de Benissa.

Cal recordar que del 15 al 18 de juliol, la Seu acollirà “Mestres del Cinema Europeu”, un curs predominantment teòric en el qual se simultanejaran les explicacions del professor amb la projecció de fragments de pel·lícules, documentals i entrevistes dels directors protagonistes. El seu objectiu és entendre el cinema actual apropant-se als clàssics més influents del cinema europeu: conèixer l’estil, la seua posada en escena, inquietuds temàtiques, influències, biografia, etc. Així, cada sessió estarà dedicada monogràficament a un dels autors seleccionats.

A més, el 18 de juliol aquest curs estarà “recolzat per un concert de música cinematogràfica a càrrec d’un quintet pertanyent a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA)”.

D’altra banda, del 22 al 24 de juliol, “Gènere i alfabetització audiovisual en la infància. Dels contes Disney a les sèries per a adolescents”, analitzarà la idea que és urgent alfabetitzar els nadius audiovisuals des de la família però també des de l’escola, tenint en compte que en els plans d’estudi dels nous graus de Mestre en Educació Infantil o de Primària, la perspectiva de gènere té una presència anecdòtica.

A més, per primera vegada, s’ha posat en marxa el procés d’acte matrícula i l’ús del campus virtual per als alumnes.

Per a completar aquesta oferta i com a “aperitiu” també es durà a terme el 13 de juliol la representació de l’obra teatral de Tomás Mestre “Deixa’m que et deixe”.

Els estudiants matriculats en els cursos que tindran lloc en aquesta Seu Universitària de Benissa podran allotjar-se en l’alberg del municipi de forma gratuïta.

Tota la informació i matrícula a la web de la UA dels cursos d’estiu.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/