Inici » Notícies » General

La Setmana Oncològica que celebrem a Benissa és única a nivell provincial

12 d'octubre de 2018 No hi ha comentaris
Presentació de la 2a Setmana Oncològica de la Marina Alta

Presentació de la 2a Setmana Oncològica de la Marina Alta

Una proposta ja consolidada. Hui dimecres 10 ha tingut lloc a Benissa la presentació de la 2a Setmana Preventiva Oncològica de la Marina Alta. Es tracta de la potent aposta duta a terme per l’Associació Espanyola contra el Càncer -AECC- Benissa i en la qual l’Ajuntament de Benissa col·labora activament, així com la Seu Universitària de la UA situada en el municipi. En total, durant la setmana que ve, del 15 al 17 d’octubre, es presenta un calendari d’activitats amb un enfocament cap a la prevenció i el tractament del càncer.

Carol Ivars, regidora de Sanitat, va presentar aquesta setmana destacant que “la proximitat amb les persones és un gran valor i tant l’ajuntament com l’associació AECC Benissa desitgen que aquesta iniciativa seguisca creixent”. Concha Bru, Directora de la Seu Universitària, ha destacat com “molt positiva aquest tipus d’accions de divulgació, amb un alt contingut i un alt nivell de les persones ponents, especialistes oncològics a nivell teòric i pràctic que compartiran coneixements i bones pràctiques, així com les últimes novetats a nivell clínic sobre com tractar el càncer”.

Josep Lluis Armengol, president d’AECC Benissa, apunta com a objectiu “la promoció i la prevenció primària de la salut, amb un llenguatge comprensible per a tothom”. El president ha afegit que “participen tant professionals oncològics com pacients actius per la causa, sempre amb ponències que inclouen un taller pràctic amb el qual consolidar i involucrar al públic assistent”. Armengol s’ha congratulat en asseverar que “la cita és a nivell comarcal encara que es tracta d’una setmana que no té igual a nivell provincial”.

Totes les activitats són gratuïtes i es demana una inscripció prèvia cridant al 606454723 o escrivint un correu a aeccbenissa@gmail.com . Les places són limitades.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/