Inici » Notícies » General

La Regidoria de Turisme col·labora amb el Programa per l’Ocupació Hotelera i el Turisme Social de la Diputació de València

6 de Novembre de 2014 No hi ha comentaris
Visita del grup de turistes a Benissa

Visita del grup a Benissa acompanyats del regidor de Turisme

La Regidoria de Turisme, a través de l’empresa Quiero Cultura, està col·laborant amb el “Programa per l’ocupació hotelera i el turisme social” creat per la Diputació de València, l’objectiu del qual és promoure la generació i el manteniment de l’ocupació hotelera en temporada baixa, així com facilitar un pla de vacances per a les persones majors a la província de València.

Per tot això, des del Departament de Turisme i en col·laboració amb la Regidoria de Seguretat Ciutadana s’ha facilitat tota la logística perquè, tots els dilluns a partir del 3 de novembre i des de les 10.30-13.30, un nombre aproximat de 300 persones procedents de la província de València puguen visitar i gaudir de la ruta del centre històric benisser.

Durant el recorregut es visitaran els llocs més emblemàtics com la plaça del Portal, la placeta de l’Església Vella, el carrer Puríssima, la Seu Universitària, la Sala del Consell, el carrer Desamparats, la Casa-Museu Abargues, el Monument al Riberer, l’Església de la Puríssima Xiqueta i el Convent Franciscà. Abans de finalitzar la visita cada grup disposarà de 30 minuts de temps lliure per a fer alguna compra o consumició en algun dels establiments situats al centre.

En aquesta primera visita, un dels grups ha sigut rebut pel regidor de Turisme, Xavier Estupiñá, qui els ha donat la benvinguda i ha dedicat unes paraules d’agraïment per la visita a Benissa desitjant als visitants que gaudisquen al màxim del passeig per Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/