Inici » Notícies » General

La Regidoria de Sanitat edita una guia de recursos sanitaris de Benissa

12 de Febrer de 2013 No hi ha comentaris
Portada de la guia

Portada de la Guia de Recursos Sanitaris de Benissa

El pròxim 19 de febrer a les 20.30 en la Seu Universitària tindrà lloc la presentació pública de la “Guia de recursos sanitaris de Benissa”, editada per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa.

Segons ha comentat la regidora Gloria Ivars, “es tracta d’una guia útil on els benissers podran trobar fàcilment els recursos sanitaris que existeixen actualment al municipi”.

S’han editat 6.000 guies que es repartiran gratuïtament a totes les persones interessades. A més, el mateix dia de la presentació tots els assistents rebran un exemplar. Gloria Ivars ha volgut agrair la col·laboració de tots els patrocinadors, gràcies als quals s’ha pogut sufragar el cost de la publicació: La Caixa, Allianz Seguros Eugenia Poquet, Paddle Benissa, Piscina Municipal Benissa, Gironés Impresores, Pepons Travel, Centre Veterinari Benissa, Visiòptica i Clínica Benissa.

La guia contempla informació i contacte de centres mèdics, clíniques dentals, farmàcies, fisioteràpia, associacions sanitàries, herbolaris, etc. que es troben a Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/