Inici » Notícies » General

La Regidoria de Normalització Lingüística informa de les subvencions per al foment del Valencià

7 d'Abril de 2014 No hi ha comentaris

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa informa que ha eixit publicada l’Ordre 15/2014 de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per la qual es convoquen ajudes econòmiques per a les associacions cíviques sense ànim de lucre, els sindicats, les associacions professionals, les universitats i altres entitats sense ànim de lucre, que estiguen legalment constituïdes, per al foment del Valencià en 2014.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 19 d’abril. L’objectiu de la subvenció és sufragar els costos de les activitats de l’entitat que afavorisquen, difonguen i promoguen l’ús del Valencià en la població en general.

Les activitats subvencionades són les següents: organització de cursos de Valencià per a persones adultes, edició en Valencià del material de difusió, de divulgació i d’informació sobre l’entitat i les seues activitats com llibres, revistes, programes, fullets, catàlegs, cartells, revistes o pàgines web.

Per a poder optar a la subvenció, l’import mínim de l’activitat per la qual se sol·licita la subvenció ha de ser de 2.000 euros. Queda exclosa de la subvenció, l’edició de documentació administrativa de l’entitat i d’agendes escolars, així com l’adquisició de material inventariable i d’objectes publiciataris com samarretes, banderes, pancartes o bolígrafs.

Les instàncies estan a disposició de les persones interessades a la pàgina web de Conselleria. Per a més informació els interessats poden acudir a AVIVA – Agència de Promoció del Valencià, c/ Pare Andreu Ivars, 21 de Benissa. Tel. 96 5731313. A/e: normalitzacio@ajbenissa.es.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/