Inici » Notícies » General

La Regidoria de Normalització Lingüística continuarà amb la campanya de rebaixes en Valencià

29 de Juny de 2012 No hi ha comentaris
Detall del cartell de rebaixes en Valencià

Detall del cartell de rebaixes en Valencià

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa ha volgut continuar amb la campanya de rebaixes que tant d’èxit va obtindre les edicions passades. Enguany es disposa de cartells anunciadors, en horitzontal i en vertical de REBAIXES i de DESCOMPTES. Aquesta campanya va dirigida als comerços, botigues i establiments, que pels seus productes, participen de les rebaixes i/o descomptes.

Aquesta iniciativa forma part del Pla de promoció del Valencià en el comerç que ha dissenyat el departament de Normalització Lingüística, així com l’edició de cartells normalitzadors sobre diversos temes relacionats amb l’alimentació que s’han repartit pels comerços. Aquesta campanya seguirà vigent per a les rebaixes de gener de 2013.

Els establiments interessats en participar en aquesta campanya que encara no tinguen el material, podran arreplegar-lo, de manera totalment gratuïta, a l’Oficina de Promoció i ús del Valencià de Benissa (OPUV), situada a la segona planta del Centre Cultural. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00. Els comerciants també poden sol·licitar els cartells per telèfon, al 96 5731313, o per correu electrònic, enviant un missatge a l’adreça envalencia@ayto-benissa.es.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/