Inici » Notícies » General

La Regidoria de Joventut proposa diferents activitats per als mesos de juliol i agost

11 de juny de 2013 No hi ha comentaris

La Regidoria de Joventut ha organitzat per als mesos de juliol i agost, diferents activitats, pensades, perquè els joves puguen aprofitar el temps lliure de què disposen durant les vacances d’estiu. Així ho ha expressat Jorge Ivars, regidor de Joventut, que anima als xiquets i joves a aprofitar l’oferta formativa que s’ofereix des de l’Ajuntament en el període de vacances.

Durant la primera setmana de juliol, concretament els dies 3, 4 i 5 (es triarà un d’aquests dies), es farà un taller d’inici a les tècniques d’estudi, dirigit als alumnes que hagen cursat 5é i 6é durant el curs escolar 2012/2013. El que es pretén és que els participants aprenguen les nocions bàsiques sobre com planificar-se el temps d’estudi i les principals tècniques d’estudi. Els interessats podran inscriure’s fins el 28 de juny al Casal Jove. El taller és gratuït i les places són limitades.

Per als joves majors de 13 anys, durant els dos mesos de vacances, es faran tres cursos d’idiomes:

En primer lloc, es desenvoluparà, a partir del 3 de juliol i fins el 30 d’agost, un curs intensiu d’Anglés, el nivell del qual i segmentació d’alumnes, es determinarà mitjançant una prova. Aquest curs es farà els dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 11.30 per a joves majors de 18 anys, i d’11.30 a 13.30 per als que tinguen entre 13 i 17 anys. El preu del mateix és de 60 euros al mes.

També es durà a terme un curs bàsic de Rus, del 4 de juliol al 29 d’agost, els dimarts i dijous de 9.30 a 11.30 per a joves majors de 18 anys, i d’11.30 a 13.30 pels que tinguen entre 13 i 17 anys. El preu del curs és de 50 euros al mes.

Finalment, els joves també tindran l’oportunitat d’aprendre Xinés, ja que també es farà un curs d’aquest idioma. Les dates d’inici i finalització, els dies, horaris i preu del curs, coincideixen amb els del curs d’Anglés.

Les inscripcions per als cursos d’idiomes, es podran fer al Casal Jove fins el 12 de juliol.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/