Inici » Notícies » General

La Quadra Llopis Ivars “Benavent” presenta aquest cap de setmana el seu documental i exposició a la Festa de l’Arròs de Deltebre

17 de juny de 2018 No hi ha comentaris
Kiko Llopis Ivars (Font El Mirall de la Marina)

Kiko Llopis Ivars (Font El Mirall de la Marina)

El projecte de la Quadra Llopis Ivars “Benavent” està present aquest cap de setmana a Deltebre amb motiu de la Festa de l’Arròs. S’aprofitarà per a presentar el documental “Gent de Carro” i exposar l’exposició fotogràfica i etnogràfica en què els assistents podran vore les ferramentes del treball de la terra.

El projecte Quadra Llopis Ivars ‘Benavent’ té com a objectiu la conservació dels treball del camp valencià de tracció animal, donar a conèixer la tradició agrícola de la nostra terra i transmetre-la a la societat. Un ideal romàntic de salvar part de la nostra història oblidada per la modernització de la maquinària i aprofitar l’interés pel consum de productes ecològics, la preocupació pel canvi climàtic i la recuperació de totes les tècniques agrícoles manuals i amb tracció animal per a tractar la terra amb mes paciència i estima.

L’estiu es presenta amb més esdeveniments, i així el dia 3 de Juliol es presentarà el documental a Lloc Nou de Sant Geroni. El documental es presentarà a l’agost a Xaló i a setembre a Rugat i hi ha més dates per confirmar en llocs com Altea i Beneixida.

 

Font de la notícia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/