Inici » Notícies » General

La policia local de Benissa compta amb un nou sindicat, el SIPOL CV

31 de Juliol de 2017 No hi ha comentaris
Logo del SIPOL CV

Logo del SIPOL CV

La policia local de Benissa compta amb un nou sindicat, el SIPOL CV, i que ha començat el seu camí aquest mateix mes de juliol per a exercir la defensa i representació única i exclusiva del col·lectiu de la policial local. A continuació reproduïm el comunicat íntegre:

D. Antonio Montoya Blánquez, en qualitat de representant del SINDICAT DE POLICIES LOCALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, d’ara endavant (SIPOL CV), amb correu electrònic benissa@sipol.es, mitjançant el present, EXPOSE:

Que és voluntat de transmetre als mitjans de comunicació locals, el naixement d’aquest sindicat al municipi de Benissa i en el col·lectiu de la Policia Local, iniciant la seua marxa com a sindicat durant aquest mes de juliol del present any, coincidint amb els esdeveniments que últimament s’han vingut produint en la Policia Local de Benissa.

Que per això, no voliem deixar passar l’ocasió de presentar-nos formalment. Les nostres sigles són SIPOL CV, “Sindicat de Policies Locals de la Comunitat Valenciana”, com bé es pot deduir, ens fonamentem en “l’exclusivitat sindical” que suposa exercir la defensa i representació única i exclusiva del col·lectiu de la Policia Local, prevalent principis tals com la “transparència”, “lluita per l’interès general i la legalitat (SEMPRE), “predisposició a la negociació i el diàleg” i altres consideracions que tindrem l’oportunitat de mostrar amb les diverses actuacions que es duran a terme amb l’objectiu de millorar aquest col·lectiu que arrossega durant anys una problemàtica important.

Que sense més preàmbuls i per finalitzar, volem dir que “estem ací pel que faça falta”, agrair a la gent que ens recolza i especialment als membres que el conformem, els quals no cessen en la seua obstinació a crear un col·lectiu millor i més humà.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/