Inici » Notícies » General

La platja de la Fustera revalida el premi Ecoplayas

28 de Setembre de 2010 No hi ha comentaris
El regidor José María Serna reculla la Bandera Ecoplayas 2010

José María Serna recull la bandera

La platja de la Fustera de Benissa ha rebut un nou guardó, la Bandera Ecoplayas 2010, que premia les platges netes i sostenibles de tot l’estat. El regidor José María Serna va ser l’encarregat de recollir el premi aquesta setmana, a Gijón, durant la celebració del “XII Congrés d’Ecoplayas”. Cal destacar que és la tercera vegada que Benissa recull aquest premi.

Serna, durant l’assistència al congrés, ha desenvolupat una ponència titulada “Benissa, resultat de la gestió integral del litoral”, en la qual ha parlat dels principals resultats que s’han anat obtenint, després de les gestions que s’han desenvolupat des de l’Ajuntament de Benissa en l’última dècada, des de la planificació urbanística fins l’execució de les diferents obres d’adequació del litoral, passeig ecològic, zones esportives, zones verdes i zones educatives ambientals tals com per exemple “l’Aula de la Mar”.

El premi va ser lliurat per la regidora de Medi ambient de Gijón, juntament amb el president d’Ategrus (Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi ambient) , Julián Uriarte.

Serna ha declarat que “és un orgull per a mi haver pogut presentar als congressistes el municipi de Benissa, així com haver rebut la bandera Ecoplayas on es reconeix la bona tasca dels serveis de platges”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/