Inici » Notícies » General

La piscina municipal de Benissa seguirà funcionant per gestió directa

3 de desembre de 2015 No hi ha comentaris
La piscina coberta de Benissa

La piscina coberta de Benissa

En la Comissió d’Hisenda del mes de desembre, celebrada el dimarts per la vesprada, es va aprovar que la piscina municipal de Benissa continue funcionant per gestió directa, gràcies als vots favorables de PP, PSOE, Ciutadans, Compromís, i l’abstenció de Reiniciem.

El batle, Juan Bautista Roselló, ha apostat per continuar amb la gestió directa de la piscina, a causa dels bons resultats que s’han observat en l’últim any i la millora que han experimentat les instal·lacions.

Segons Benissa Impuls, empresa pública encarregada del funcionament de la piscina, en l’últim any s’ha millorat el sistema de climatització, s’han ampliat els accessos i el pàrquing, s’ha renovat i ampliat la zona de spa i els vestuaris infantils. A més, s’ha substituït el sistema d’il·luminació per tecnologia led, buscant una millor eficiència energètica i s’ha instal·lat un sistema d’ambientació musical. En els pròxims mesos està previst també millorar les maquines del gimnàs i la instal·lació de wi-fi lliure.

En els últims mesos s’han ampliat els horaris. Les instal·lacions romanen obertes de dilluns a divendres des de les 7.30 fins les 22.30; els dissabtes de 9.00 a 16.00 i els diumenge de 9.00 a 14.00.

Diàriament la piscina rep una mitjana de 400 usuaris als quals s’ofereix una gran oferta d’activitats, sent algunes d’elles novetat enguany (cursos de natació, classes de pilates, ioga, ciclo indoor, aquagym, zumba, etc..) a més, de la possibilitat d’utilitzar la maquinària del gimnàs i la zona de spa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/