Inici » Notícies » General

La piscina de Benissa comptarà amb un ascensor adaptat per a persones amb discapacitat funcional

12 de febrer de 2019 No hi ha comentaris
La piscina coberta municipal de Benissa

La piscina coberta municipal de Benissa

La Piscina Municipal de Benissa incorporarà en els pròxims mesos un nou ascensor dirigit a millorar l’accessibilitat de persones amb discapacitat funcional. Aquesta acció també inclou l’adequació de dos places d’aparcament adaptades a persones amb necessitats especials en mobilitat o amb diversitat funcional.

Aquestes propostes se centren en millorar la qualitat percebuda per les persones usuàries d’aquestes infraestructures públiques, que en l’últim any també han comptat amb la instal·lació d’una plataforma elevadora en el vas principal de la piscina, facilitant l’accessibilitat i ús de la instal·lació esportiva. En aquest sentit, també està en estudi habilitar millores en l’accessibilitat de la Piscina del Collao.

Altres accions per a fer possible un accés idoni a les infraestructures públiques de Benissa se centren en la futura instal·lació d’un ascensor en el nou Museu de la Història de Benissa, que està adequant-se en l’actualitat a la Sala del Consell, un dels edificis considerats com a Bé d’Interés Cultural en el municipi. Amb anterioritat, ja es va decidir canviar la ubicació de la sala de plens a Les Cases del Batlle perquè les persones amb necessitats especials en mobilitat puguen acudir als plens cada mes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/