Inici » Notícies » General

La Mostra Gastronòmica de Benissa renovarà el seu format i canvia la seua data a setembre

22 de febrer de 2019 No hi ha comentaris
La Mostra Gastronòmica de Benissa

La Mostra Gastronòmica de Benissa

La Mostra Gastronòmica de Benissa es renova a 2019, a partir d’un nou projecte que pretén impulsar un esdeveniment que ja compta amb 12 edicions a la seua esquena. D’aquesta manera, i després de diverses reunions realitzades conjuntament amb una representació del sector de l’hostaleria local i les àrees de Creama Benissa, Turisme i Comerç, l’objectiu és presentar una Mostra Gastronòmica amb un nou enfocament en la forma, “amb accions més innovadores i fresques, d’acord amb els temps actuals”, respectant la tradició i el respecte pel producte propi de Benissa.

Des dels citats departaments s’ha detectat que l’esdeveniment ja ha aconseguit una maduresa i presentava “necessitats d’un replantejament”, una lectura compartida per alguns representants del sector de la restauració i l’hostaleria del municipi.

Una de les novetats d’aquesta renovació serà el canvi de data, passant de març a setembre, mes en què pretén aprofitar la climatologia per a presentar alguna acció oberta i generar sinergies amb el servei públic del BeniBús, facilitant la presència de públic procedent de la zona costanera de Benissa, o incloent-se en la programació de Viu l’Estiu a Benissa.

Atraure més públic de la comarca i d’altres comarques veïnes també és un dels objectius de la nova Mostra Gastronòmica, que previsiblement tornarà a arrelar amb productes i plats tan contrastats com el raïm de moscatell o el putxero de polp, entre altres ensenyes culinàries de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/