Inici » Notícies » General

La Llobella tindrà centre sanitari, sala de descans de policia i una extensió de l’Ajuntament

3 de setembre de 2005 No hi ha comentaris

El sector de la Llobella comptarà, quan es desenvolupe urbanísticament, amb 10.000 metres quadrats de sòl per a dotacions públiques com poden ser un centre sanitari, una sala de descans de la policia local, una oficina d’informació turística, i una extensió de l’Ajuntament que permeta als veïns de la zona costanera realitzar gestions sense desplaçar-se fins el nucli urbà.

Així ho va indicar el batle, Juan Bautista Roselló, en el transcurs de l’últim Consell d’urbanisme. En la reunió, Roselló va informar que hi ha presentades sis alternatives tècniques per al desenvolupament del sector I de La Llobella i que l’Ajuntament es decantarà per la que resulte més apropiada al desenvolupament sostenible de Benissa.

Va garantir, a més, que els serveis tècnics “supervisaran al màxim” cadascuna de les propostes, i va animar els veïns a examinar les alternatives en el departament tècnic del consistori. Ahir, els veïns ja van realitzar consultes.

Pel que fa al sector II, el batle va indicar que hi ha una proposta de desenvolupament i ha estat formulada pels propietaris de terrenys reunits en Agrupació d’Interès Urbanístic, de manera que l’Ajuntament espera agilitar la seua tramitació.

La reunió del consell assessor d’urbanisme no va registrar debats pel fet que va ser boicotejada pels sectors més combatius i crítics amb la política urbanística del PP, com l’oposició i el grup ecologista El Runar, que ha decidit abandonar-lo definitivament.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/