Inici » Notícies » General

La IV Marató de Donació de Sang se celebra aquest divendres a Benissa

3 d'abril de 2019 No hi ha comentaris
Cartell de la donació de sang

Cartell de la donació de sang

Divendres que ve dia 5 d’abril, de 16.30 a 20.30, Benissa té una cita amb la solidaritat amb la celebració de la IV Marató de donació de Sang i Medul·la Òssia al Centre Social Bèrnia.

Aquesta jornada, en la que s’espera superar les xifres de donació d’edicions anteriors, comptarà a més amb l’al·licient del sorteig, entre tots els donants, de dos vals de compra per valor de 50 euros en el comerç de Benissa.

Amb aquesta donació, el Centre de Transfusió d’Alacant pretén pal·liar la reducció de donacions que es produeix tradicionalment com a conseqüència de l’arribada del període vacacional de Pasqua i Setmana Santa, dos de les dates en què es produeix, una major demanda als hospitals, i una reducció de donacions.

Cal recordar que per a ser donant de sang, únicament és necessari tindre més de 18 anys i trobar-se en perfecte estat de salut.

Les donacions realitzades contribueixen directament a ajudar, almenys a tres persones als hospitals alacantins, una cosa que converteix aquest gest, en un dels més solidaris que puga realitzar-se en l’actualitat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/