General

La incidència de la COVID-19 continua augmentant a Benissa i se situa en 2271,69

Esquema del coronavirus
Esquema del coronavirus

La taxa d’incidència del coronavirus continua augment a Benissa. D’acord amb les dades publicades hui divendres per Conselleria aquesta se situa al poble en 2271,69 casos per cada cent mil habitants. En total hi ha 250 positius amb prova PCR en els últims catorze dies i 611 des de l’inici de la pandèmia. Per altra banda, no cal lamentar la pèrdua de cap vida més al poble en aquest recompte.

Als pobles veïns la incidència és la següent: Calp: 1201,32; Xaló: 219,06; Llíber:0; Senija:0; Teulada: 1295,90 i Gata: 1124,15. Orba continua al capdavant a escala comarcal amb una incidència de 2391,90, seguida de Benissa.

Pròrroga de mesures i altres mesures addicionals

Per altra banda, la Generalitat Valenciana publicarà demà al DOGV prorrogar les mesures vigents fins el 15 de febrer. També s’introduiran noves mesures com l’obligatorietat de portar mascareta quan es fa esport al centre urbà o en platges urbanes, tant si l’activitat física es fa a la via pública com en zones verdes. En platges o espais naturals fora del centre urbà, la mascareta és recomanable però no obligatòria.

Respecte al tancament a les 18 h de locals i superfícies comercials que venen productes o articles, es detallaran quins poden romandre oberts més enllà d’eixa hora i quins productes poden vendre: productes d’alimentació, begudes, productes higiènics, establiments farmacèutics, sanitaris, òptiques, productes ortopèdics, serveis de perruqueria i d’aliments per a mascotes.

A més, tanquen saunes, spas, solàrium, banys turcs, balnearis, salons de massatges i establiments semblants.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?