Inici » Notícies » General

La Generalitat Valenciana lliura la medalla al mèrit policial amb distintiu roig a 5 membres de la policia local de Benissa

2 d'octubre de 2012 No hi ha comentaris
Els agents condecorats de la policia local de Benissa

Els agents condecorats de la policia local de Benissa

Ahir pel matí, l’oficial Manuel Risueño i els agents Manuel Páez, Sergio Aparici, Javier Rodríguez i Jorge Alemany van rebre el guardó de major rang que es pot concedir als policies locals per una intervenció d’excepcional valor en defensa de la vida amb un acompliment de funcions més enllà d’allò exigible en el normal acompliment de les tasques que tenen encomanades.

L’acte es va realitzar en la prefectura de la policia local d’Elx i va estar presidit per la Secretària Autonòmica de Governació, Asunción Quinzá, la Directora General de Seguretat i Protecció Ciutadana, Sonia Vega i la batllessa d’Elx, Mercedes Alonso.

Durant l’esdeveniment es van lliurar 211 condecoracions a diferents policies locals de tota la província d’Alacant que van estar acompanyats per familiars i amics fent que fóra un acte molt emotiu.

El consistori benisser va estar representat per la regidora de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Raquel Soliveres, que va estar acompanyada per l’inspector en cap de la policia, Domingo Anarte. Ambdós van mostrar la seua enorme satisfacció per comptar en la plantilla amb policies d’aquesta categoria, capaços de posar en perill les seues pròpies vides per salvar els ciutadans.

Soliveres va recalcar que aquesta condecoració ha de suposar un orgull per a Benissa i és una mostra que el municipi compta un cos de seguretat de qualitat.

Cal recordar que aquesta condecoració ha estat atorgada ja que el passat 15 de novembre de 2011 a la Cala Baladrar hi havia un banyista belga que s’estava ofegant, l’oficial i els agents citats es van desplaçar ràpidament al lloc i en comprovar la difícil situació no van dubtar a posar en risc les seues pròpies vides i malgrat el mal estat de la mar, l’oficial i dos agents més es van llançar a l’aigua mentre els altres dos agents van coordinar des de la vora tirant de la corda perquè pogueren eixir tots.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/