Inici » Notícies » General

La Generalitat licita les obres de renovació de la xarxa de sanejament del carrer San Nicolás

23 de gener de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari electrònic ELPERIODIC.COM el 22 de gener de 2009:

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, mitjançant l’Entitat de Sanejament d’Aigües (EPSAR), ha licitat les obres de renovació de la xarxa de sanejament del carrer San Nicolás de Benissa.

Els objectius d’aquesta actuació són d’una banda donar-li continuïtat al col·lector dels carrers Orxelles i Sant Josep, i per altra, evitar fuites i enfonsaments del traçat, a causa de l’antiguitat del col·lector existent.

El creixement del nucli urbà de Benissa ha suposat un increment considerable de l’àrea que aboca les aigües de vessament al carrr Orxelles, pel que en ocasions, el col·lector arriba al límit de la seua capacitat, produint-se problemes puntuals d’inundacions a la via pública.

En concret, s’ha projectat un col·lector que connecta amb el pou de registre situat a l’inici del carrer Sant Josep i amb el col·lector que ja existeix al final del carrer San Nicolás.

Millora de la capacitat del col·lector principal

Aquest projecte, al qual l’Entitat de Sanejament d’Aigües destinarà un pressupost de 383.128,55 euros, comportarà la millora de la capacitat hidràulica i mecànica del col·lector principal d’aquest poble alacantí.

Entre altres actuacions, es desenvoluparan cales, desviament de serveis, manteniment de la xarxa existent mitjançant el bombament a pou d’aigües avall, reposició de les connexions de sanejament i dels serveis afectats, substitució de canalitzacions i reposició de connexions d’aigua potable.

La tramitació de les convocatòria és ordinària i el procediment de licitació obert, basat en l’oferta econòmicament més avantatjosa, en funció d’una pluralitat de criteris.

Les empreses interessades a optar a les obres de renovació de la xarxa de sanejament del carrer San Nicolás de Benissa poden presentar les seues ofertes a l’EPSAR fins el 6 de març.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/