Inici » Notícies » General

La Directora General del Patrimoni Cultural visita les obres de les cases del carrer de la Puríssima a Benissa

24 d'agost de 2012 No hi ha comentaris

Visita de la Directora General de Patrimoni Cultural a les cases del carrer PuríssimaLa Directora General del Patrimoni Cultural, Marta Alonso, ha visitat aquest matí les obres de les Cases del carrer Puríssima, incloses en el “Pla Confiança” de la Generalitat Valenciana, en concret la “Ampliació dels edificis històrics del Carrer Puríssima per a usos culturals i Museu d’Art Modern Salvador Soria”. En la seua visita, ha estat acompanyada pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora de Cultura, Pepa Martí, l’arquitecte de l’obra, Antoni Banyuls i l’aparellador, Juan Ivars.

Aquestes obres, que van començar l’any 2008, ja estan al 60% de la seua execució i, segons el batle, “aquesta construcció podria estar acabada en pocs mesos i posada en funcionament com a centre de cultura, en el qual es concentraran alguns usos municipals com la biblioteca municipal i el museu dedicat a la figura del pintor valencià Salvador Soria”. Aquest museu recollirà part de l’obra d’aquest artista i funcionarà com a centre de difusió de la vida i obra del mateix.

Per la seua banda, Marta Alonso ha comentat que “és un orgull veure que des del Pla Confiança de la Generalitat estem recolzant la construcció d’un espai cultural que va a ser molt emblemàtic”. Ha declarat a més, que aquest lloc enriquirà el turisme sociocultural de tota la província d’Alacant i donarà un gran impuls al municipi de Benissa, com a poble que projecta el turisme cultural i de qualitat a nivell nacional i internacional.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/