Inici » Notícies » General

La Diputació d’Alacant es compromet a invertir prop de 400.000 euros per a infraestructures a Benissa

16 de març de 2018 No hi ha comentaris
Reunió entre César Sànchez, Abel Cardona i Fernando López

Reunió entre César Sànchez, Abel Cardona i Fernando López

L’Ajuntament de Benissa es va reunir ahir, dijous 15, amb César Sánchez, President de la Diputació d’Alacant. El motiu de la reunió ha sigut traslladar-li a Sánchez la preocupació en el consistori de Benissa pel fet d’haver quedat fora del Pla d’Obres i Serveis de la Diputació en els últims dos anys, 2017 i 2018. Sense voler relacionar aquest fet amb el canvi polític esdevingut a Benissa, després de la dimissió de Juan Bautista Roselló com a batle a desembre de 2016, en l’equip de Govern benisser es vol reconduir aquesta situació, interessant-se pels criteris per rebre aquestes ajudes.

En un encontre celebrat al Palau de la Diputació, el president de la institució provincial ha atés les consultes d’Abel Cardona, batle de Benissa, i de Fernando López Corsi, regidor d’Hisenda, i els ha manifestat la seua intenció per a facilitar que, finalment Benissa puga obtindre ajudes per part de la Diputació en l’esmentat Pla d’Obres i Serveis Provincial. Tant Cardona com López Corsi, en representació de l’equip de Govern local, han destacat la bona predisposició de César Sánchez: “Tenim el compromís que les nostres demandes seran incloses en el romanent de la Diputació en un 90% de possibilitats, segons el President Sánchez”, per a poder invertir “uns 400.000 euros, aproximadament, en millores dirigides a infraestructures municipals”, han destacat el batle i el regidor.

Cal recordar que a Benissa se li va aprovar l’últim Pla Provincial d’Obres i Serveis en 2015, aplicant-se en 2016. “Necessitem la col·laboració de la Diputació i confiem que aquesta vegada puguem dur a terme aquestes ajudes per a seguir millorant les infraestructures del poble”, ha destacat Abel Cardona.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/