Inici » Notícies » General

La desmesurada factura de Roselló a Reiniciem Benissa

29 d'octubre de 2015 No hi ha comentaris
Juan Bautista Roselló

Juan Bautista Roselló

La celebració del primer aniversari de la plataforma ciutadana Reiniciem Benissa, la qual tindrà lloc aquest dissabte 31 d’octubre, s’ha trobat amb els entrebancs que està posant l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló.

L’alcalde està negant l’ús del material del qual disposa l’Ajuntament i cedeix sempre gratuïtament a entitats locals i que des de Reiniciem Benissa han estat sol·licitat per registre d’entrada des del passat 15 de setembre. En concret es tractava de disposar d’un punt de llum, taulers i cadires en el parc Dolores Piera.

Juan Bautista Roselló ha informat, a través d’un e-mail enviat per la seua secretària a l’ajuntament, que no cedirà el material de forma gratuïta i que si Reiniciem Benissa el vol haurà de passar per caixa amb el següent cost: 3 taulers i 6 cavallets, 10’16€; 30 cadires 27’30€; 1 punt de llum, 25€ i ports del material, 72’00€. Cost total: 134’46€.

Tot plegat, i segons Reiniciem Benissa, això suposa un criteri personal de l’alcalde i l’incompliment greu de la modificació de l’ordenança reguladora dels preus públics de serveis culturals (BOP 19/10/2005) que recull en l’article 7.1 l’exempció de taxes per a entitats socials, culturals i polítiques per a activitats sense ànim de lucre en espais i edificis municipals.

A més, i a instàncies de Reiniciem Benissa, des del gabinet d’Alcaldia s’han detallat les suposades despeses que han tingut els actes de la plataforma ciutadana des del passat mes de juny. En el detall del total, uns 900€, (veure document adjunt) s’inclouen les despeses per ús d’equipament tècnic en la Seu Universitària, organisme que ni tan sols depén de l’ajuntament, o el temps que ha costat tindre un conserge funcionari de l’ajuntament.

Des de Reiniciem Benissa es mostren rotundament en contra del xantatge exercit per Juan Bautista Roselló, a qui sembla que no li agrada un model de fer poble basat en la participació ciutadana i on els benissers i benisseres tinguen veu pròpia permanentment, no només cada quatre anys.

Per això, des de Reiniciem Benissa anuncien que continuaran endavant amb el seu Primer Aniversari ja siga amb o sense la col·laboració de l’alcalde.

Despeses pressupostades des del gabinet d'alcaldia de Benissa

Despeses pressupostades des del gabinet d’alcaldia de Benissa

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/