Inici » Notícies » General

La Cultural guanya el premi a la millor tapa de la Mostra Gastronòmica amb el milfulls de filet ibèric

5 de març de 2012 No hi ha comentaris
Guanyadors del Concurs de vins de Benissa

Guanyadors del Concurs de vins de Benissa

Divendres passat va tindre lloc la inauguració de la V Mostra Gastronòmica, que va comptar amb la presència del Director General de Turisme, Sebastián Fernández, que juntament amb el batle, Juan Bautista Roselló i el regidor de Turisme, Xavi Estupiñá, van recórrer els estands de la Mostra, en la qual els visitants van poder tastar els productes autòctons i les tapes més famoses del poble durant tot el cap de setmana.

Des de les Regidories de Turisme i Comerç s’ha fet un balanç molt positiu, ja que les consumicions i els ingressos s’han incrementat un 11% sobre els de l’any passat, tot un èxit si es té en compte la crisi econòmica.

Igual que anys anteriors, enguany, durant tota la Mostra, els visitants van poder votar les millors tapes, premi que va guanyar la tapa “Milfulls de filet ibèric”, de la Cultural. El segon premi va ser per a la tapa “Creïlles escalfades amb abadejo confitat i crema de foie” de Tasca Trenco i el tercer premi la tapa “Polp amb salsa” de Ca Emilio. A més, un jurat professional compost pels bars participants van votar com la millor tapa la de “Xirivia, vainilla i botifarra” de la Xarradeta.

La Mostra es va tancar el diumenge al Centre d’Art Taller d’Ivars, per donar pas fins al dia 11 a la Setmana Gastronòmica, en la qual participen destacats restaurants de Benissa com són Casa del Maco, Al Zaraq, Casa Eusebio, Bon Gust, Casa Cantó, Tasca Trenco, La Fonda i El Timón.

Dins de la programació de la Mostra Gastronòmica, el diumenge va tindre lloc el XIIé Concurs de Vins de Benissa, organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica, en el qual van participar 39 vins negres i 7 vins blancs.

El jurat, compost per Jaume Giner, director del tast; Xavier Estupiñà, regidor i president del jurat; Miguel Garri, millor sommelier de la província d’Alacant 2009 i 2011; els sommeliers Juan Bta. Saval i Simón Buigues; i el guanyador de l’anterior edició del concurs, José Virginio, va decidir el següent veredicte:

– Vins Negres:

– Primer premi de 150 euros: José Ortolà Bañuls
– Segon premi de 100 euros: José Fluxà Berenguer
– Tercer Premi de 50 euros: Raul Tent Cabrera

– Vins Blancs:

– José Ortolá Bañuls, amb un premi de 100 euros.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/