Inici » Notícies » General

La Conselleria inicia el dilluns els treballs per a reforçar els ponts del Ferrandet i del Quisi

10 de juny de 2018 No hi ha comentaris
El Pont del Quisi

El Pont del Quisi

Les obres de modernització de la Línia 9 del TRAM d’Alacant (Benidorm-Dénia) al seu pas per Benissa s’intensifiquen a partir del dilluns pròxim, 11 de juny, amb treballs específics al Pont del Ferrandet i posteriorment al pont del Quisi.

Concretament, des de la Conselleria d’Obres Públiques indiquen que el dilluns s’iniciarà la substitució de la plataforma central del pont del Ferrandet, un treball que exigeix l’ús d’una grua de grans dimensions.

Després d’aquestes actuacions els responsables tècnics de la Conselleria iniciaran noves accions en el pont del Quisi, amb l’objectiu de reforçar l’actual infraestructura. “En aquest cas, i donades les dimensions del pont, des de la Conselleria indiquen que primerament es duran a terme tasques de desmuntatge de parts que es troben deteriorades i per motius de seguretat es treballarà des de terra, no en altura, per a posteriorment tornar a assemblar les noves peces que reforçaran l’obra”, assenyala Manuel Juan, Portaveu de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Benissa.

Cal recordar que el mes passat el Director d’Obres Públiques, Carlos Domingo, va confirmar que la prioritat per reobrir la línia ferroviària implicava reforçar l’actual Pont del Quisi, mantenint el seu estat original. Una decisió que permet protegir la infraestructura d’aquest emblemàtic pont i al mateix temps facilitar el trànsit ferroviari.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/