Inici » Notícies » General

La coalició CIBE-Bloc titlla d’electoralista el butlletí local de Benissa

17 d'Abril de 2007 No hi ha comentaris

La coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc va denunciar ahir mitjançant un comunicat en relació amb la publicació de l’últim butlletí d’informació municipal Riu-Rau que “com és habitual segueix amb una marcada línia electoralista quan estem a poc més d’un mes d’eleccions”. En aquest sentit, els independents i nacionalistes van assenyalar que “demanem a l’equip de govern del Partit Popular i al seu batle, Juan Bautista Roselló, que la campanya del PP se la paguen amb els seus propis recursos i no amb els diners de tots els benissers” afegint que “segur que en tenen prou”.

Sobre el contingut, des de la coalició liderada per Isidor Mollà van recriminar al govern local que en el butlletí municipal es parla d’aspectes com el Taller d’Ivars “però no es diu res que indique que s’han obert diligències prèvies després que el fiscal anticorrupció haja advertit indicis de delictes en la permuta aprovada pel batle”.

Tampoc estan d’acord els nacionalistes i independents quan “es parla de la piscina coberta però no s’informa ni que es va inaugurar amb gairebé un any de retard ni del fet que el seu finançament, gairebé 1,5 milions d’euros, els pagarem els benissers”.

Cementeri

Un altre dels aspectes criticat per la coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc és que el butlletí aborda l’antic cementeri “però no es diu res del vergonyós repartiment dels cossos dels nostres avantpassats per tot el terme municipal barrejats amb terra i enderrocs” i que va destapar aquest diari en exclusiva.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/