Inici » Notícies » General

La CNT-AIT de la Marina Alta organitza unes jornades del Centenari de La Regional de Llevant CNT-AIT i de la Vaga de la Canadenca

29 de maig de 2019 No hi ha comentaris
Cartell dels actes de la CNT-AIT

Cartell dels actes de la CNT-AIT

En el marc del centenari de la creació el 1919 de la Confederació Regional del Treball de Llevant de la CNT-AIT i del centenari de la Vaga de la Canadenca a Barcelona per a demanar a la patronal les huit hores de jornada laboral, la Regional de Llevant de la CNT-AIT organitza a Benissa diversos actes distribuits pels diferents sindicats que la conformen. Els que ha organitzat el sindicat de la Marina Alta són els següents:

El divendres 7 de juny hi haurà una xerrada amb el títol “La revolució de Rojava” a càrrec de membres del col·lectiu Llarga Marxa Internacionalista. L’acte serà a les 20h a la sala d’actes de la Societat Cultural de Benissa al carrer Pare Andrés número 21.

El dissabte 8 de juny al mateix lloc i hora es representarà l’obra de titelles “Paral·lel 55” per la companyia Títeres desde abajo.

Sinopsi de l’obra

Farts de ser obligats a barallar-a “cachiporrazos” en cada funció, Francisco i Purita, dos velles titelles trobades en un antic teatre de l’Avinguda Paral·lel de Barcelona, decideixen posar-se en vaga com va succeir 100 anys enrere en La Canadenca, quan la força dels treballadors va aconseguir que es decretara la jornada de 8 hores. Però els temps han canviat molt des de llavors i mai els van explicar que la lluita és un camí ple de contradiccions, alegries i pilotes de goma.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/