Inici » Notícies » General

La casa del batle i les de la resta de regidors

7 de setembre de 2006 No hi ha comentaris

En el ple del dimarts a Benissa es van posar sobre la taula tots els temes que han centrat l’actualitat durant l’estiu i que no han estat pocs. D’aquesta manera, no va faltar la polèmica construcció que està fent-se el batle sobre una antiga casa de camp a la partida Grumers. Va ser el portaveu del PSI, Paco Montagut, qui sobre l’1.30 de la matinada en el torn de precs i preguntes va sol·licitar al batle que donara algun tipus d’explicació sobre aquest tema.

En aquest sentit, Juan Bautista Roselló va reiterar que el projecte que té per a reformar la casa que està en un terreny de menys de 10.000 metres quadrats i en sòl rústic ha estat aprovat pels serveis tècnics de l’ajuntament. Així mateix, el atle va anunciar que “segons m’han dit i tal com vaig dir l’inspector d’obres va visitar ahir la construcció” pel que “estic a l’espera de l’informe que ha de realitzar”.

Però al terme de l’argumentació del batle, el portaveu del grup popular, Antonio Torres, va demanar la paraula per a efectuar una altra pregunta o prec. El regidor del PP va sol·licitar en aquest sentit que “tots els regidors” de la corporació informen a l’ajuntament de si estan fent-se algun tipus de construcció.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/