Inici » Notícies » General

La campanya “Juga en Valencià” arriba a Benissa

21 de març de 2011 No hi ha comentaris
Cartell de la campanya "Juga en Valencià"

Cartell de la campanya

Aquest dimarts, 22 de març, la campanya “en Valencià” que ha dissenyat l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, fruit del protocol de col·laboració per a la coordinació d’actuacions en matèria de normalització del Valencià, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i aproximadament 70 oficines de promoció i ús del valencià, vindrà a Benissa.

A partir de les 16.30h a la plaça Rei Jaume I, majors i menuts, pares i xiquets estan convidats a participar en un conjunt d’activitats lúdiques, com els jocs, les sopes de lletres temàtiques- sobre el cos humà, les vies públiques, els municipis valencians, parts del cos, de la casa, la roba, els rius valencians, etc. – o d’altres jocs com el “twister”. A tots aquells que hi participen, se’ls obsequiarà amb material publicitari de la marca “en Valencià” com samarretes, bolígrafs, llibretes i xapes.

Aquesta campanya recorrerà de nord a sud tot el territori valencià, realitzant aquestes activitats de carrer en 33 localitats.

L’Oficina de Promoció i ús del Valencià de Benissa convida a tots a participar d’aquesta iniciativa amb la intenció de suscitar una actitud positiva respecte a l’ús institucional de la llengua i per donar-se a conéixer com a punt d’informació de qualsevol aspecte relacionat amb el Valencià.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/